Welkom bij Kickoff Voetbalreizen

 


Voor de goedkoopste voetbalkaartjes en complete voetbalreizen!
 De mooiste wedstrijden en reizen tegen de laagste prijzen!


 

 


en dat niet alleen..... 


Tevens bestaan onze vaste arrangementen van een compleet weekend standaard uit 3 dagen en 2 overnachtingen. Dat, terwijl u bij vele anderen met veel hogere prijzen slechts voor 1 overnachting en 2 dagen betaalt. Dus waarom zou u meer betalen als dat volstrekt onnodig is?

 

Email vrijblijvend even naarinfo@kickoffvoetbalreizen.nlvoor een prijsopgaaf voor zowel losse kaartjes als een geheel verzorgd weekend of een 1-daags of een 2-daags arrangement. Een weekend is incl. 2 overnachtingen in een 3-sterren hotel, retourvlucht, wedstrijdkaartje, incl. belastingen en toeslagen.

 

 


Een compleet weekend is normaliter van zaterdagmorgen tot maandagavond of vrijdagmorgen tot zondagavond. Het is ook mogelijk om 1 overnachting of 3 overnachtingen te boeken, er gaat dan uiteraard een overnachting van de prijs af of er komt er een bij. Alle prijzen in Euro’s. De standaardprijs is echter gebaseerd op twee of drie overnachtingen, en niet op één, zoals bij bijna vele anderen nog steeds het geval is! Dit voorkomt dat u uw vlucht moet laten omboeken bij het verzetten van een wedstrijd van zaterdag naar zondag v.v wat nogal eens gebeurt in de Engelse Premier League en de Spaanse Primera Division. Veel bedrijven wijzen u niet op de vele wijzigingen voor Live-TV of Beker-verplichtingen. Dit kan leiden tot onnodig veel omboekkosten, wat Kickoff Voetbalreizen op deze manier dus vaak voor is!


 

Bekijk ook even de topaanbiedingen voor zowel Barcelona, Real Madrid, als AC Milan, Inter Milaan (Internazionale), Lazio Roma, AS Roma, Celtic, Glasgow Rangers, de Duitse Bundesliga en natuurlijk de Engelse Premier League. Kijk voor meer informatie even op de pagina van het gewenste land of even op de pagina "Super aanbiedingen" voor de laatste aanbiedingen of mooie combinaties.U kunt uiteraard zelf volledig uw gewenste combinaties samenstellen. Tevens kunt u naast het Voetbal ook een combinatie met een Musical, of ander (Sport)evenement samenstellen.

 

 


De genoemde prijzen zijn doorgaans maximale prijzen, het kan dus nog goedkoper uitvallen als de vluchtprijs lager is dan de gemiddelde  vluchtprijs. Informeer even vrijblijvend naar de goedkoopste prijzen!

 

  

 


Velen claimen het, maar wij kunnen en mogen met trots zeggen dat we als trendsetter ook de goedkoopste zijn en de beste service bieden.

 

  

 

Email:   info@kickoffvoetbalreizen.nl
 

Al onze arrangementen en boekingen zijn conform onze algemene voorwaarden welke elders op onze website gepubliceerd zijn. Bij het maken van een boeking gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden en geeft u aan hier notitie van genomen te hebben.

 

 

Met vriendelijke en sportieve voetbalgroet,

 

 

Kickoff Voetbalreizen

 


Kvknr.: 08163379     BTWnr.: NL193331822B01   Rabobank: NL18RABO 0384772250