Meest gestelde vragen

 

Waar bestaan complete weekend arrangementen uit?

Een compleet weekend bestaat uit:

- Retourvlucht Londen

- 2/3 overnachtingen

- Wedstrijdkaartje

- Alle belastingen en toeslagen

(Er komt dus niets meer bij!)

 

 

En 1- of 2-daagse reizen?

Er zijn trouwens ook reizen van 2 dagen met 1 overnachting of zelfs van 1 dag zonder overnachting mogelijk, informeer even naar de mogelijkheden.

 

 

De prijzen die jullie vermelden, komt daar echt niets meer bij?

Nee, de vermelde prijzen zijn inclusief alle belastingen en toeslagen, vlucht, hotel en wedstrijdkaartje. Uiteraard zijn de uitgaven die u daar zelf nog doet en vervoer van en naar de luchthaven zijn voor eigen rekening, dit gaat doorgaans met rechtstreekse lijnbussen naar het stadscentrum voor een paar euro per persoon. Met 3/4 reizigers of meer is een taxi doorgaans handiger, goedkoper en sneller.

 

 

Bieden jullie ook losse wedstrijdkaarten aan?

Ja, het is voor de meeste wedstrijden ook mogelijk losse kaartjes te kopen.

U krijgt uw kaartjes voor de meeste clubs 1-5 weken voor aanvang thuis bezorgd. Het kan ook voorkomen dat u uw kaartjes aankomst klaarliggen in uw hotel, dit is gebruikelijk bij de Serie-a en Primera Division. Dit maken we vooraf uiteraard duidelijk kenbaar aan u.

 

 

Hoe kan ik het makkelijkst en snelst een arrangement boeken?

Email even uw keuze en/of vragen en u boeking wordt verder samen met u samengesteld op maat.

 

 

Welke gegevens hebben jullie nodig voor het boeken van een arrangement?

De adresgegevens en het (mobiele)telefoonnummer van de hoofdboeker verder alle volledig uitgeschreven paspoortnamen van alle reizigers, tevens alle overige paspoortgegevens. Deze dienen voor het boeken aangeleverd te zijn, daar ze nodig zijn voor een correcte vluchtboeking.

 

 

Wat gebeurt er als een wedstrijd wordt verplaatst of afgelast?

Bij voetbalwedstrijden bestaat er altijd een kans dat de wedstrijden worden verplaatst. Met name wijzigingen ivm LIVE-TV en/of Europese wedstridjen de dagen voor of net na het desbetreffende speelweekend komen veelvuldig voor. Voor reizen naar Spanje is het dus verplicht om zowel de zaterdag als de zondag te reserveren, daar de wedstrijd tot 7 dagen voor aanvang van zondag naar zaterdag verplaatst kan worden. In Duitsland, Engeland en Schotland wordt doorgaans 4-6 weken voor aanvang het schema van wedstrijden voor LIVE-TV bekend wordt gemaakt. Wij adviseren u daarom van zaterdagmorgen tot zondagavond laat of tot maandag te boeken. Als u binnen 4 weken voor vertrek boekt is de speeldag en tijd meestal al wel bekend en kunt u uw vertrekdag en tijd daar gewoon op aanpassen.

 

 

Vanaf welke luchthavens wordt er gevlogen?

De arrangementen zijn doorgaans vanaf Amsterdam Schiphol of Nijmegen/Weeze. Op verzoek kan er ook vanaf Eindhoven, Brussel, Bremen, Dusseldorf of Dortmund gevlogen worden. Overige luchthavens zijn uiteraard op aanvraag ook mogelijk. U kunt uw voorkeur uiteraard bij het boeken kenbaar maken en weet natuurlijk vooraf van welke luchthaven u vertrekt.

 

 

Hoe komt het dat de prijzen na verloop van tijd kunnen stijgen of dalen?

De prijzen zijn afhankelijk van de vluchtprijzen. Deze vluchtprijzen stijgen naar mate de vertrekdatum nadert, het kan ook voorkomen dat door ene aanbieding de vluchtprijs zakt. Doorgaans zijn vroege boekers goedkoper uit dan mensen die hun reis kort voor vertrekdatum boeken. Wij raden u dan ook aan om een arrangement zo vroeg mogelijk te boeken.

 

 

Ik heb een reis geboekt, hoe gaat het nu verder?

Na het aanleveren van alle gegevens wordt alles ingeboekt en verwerkt. U ontvangt dan (uiteraard voor betaling) alle benodigde gegevens in een schriftelijk ondertekende reisbevestiging thuis. Deze bevestiging bevat alle informatie en gegevens inzake uw reis.

 

 

Indien u andere vragen heeft, of gewoon wat informatie wilt, kunt u het beste even emailen naar: info@kickoffvoetbalreizen.nl


                                 Kvknr.: 08163379     BTWnr.: NL193331822B01   Rabobank: 38.47.72.250